top of page

Vad gör du nu för tiden...

Dammar av bloggen med något gammalt och något nytt.


Plötsligt händer det. Det kommer ett sånt där fint brev jag faktiskt går och väntar på utan att veta om det. Jag har blivit inbjuden att medverka som en av Hälsinglands konstnärer på utställningen Lilla formatet. Den ges av Hälsinglands konstgille och öppnar 26 nov på Ljusdalsbygdens museum. Det ska bli så kul! Självklart får jag tio nya idéer som bara poppar upp och ska koka ner till två verk, så till veckan ska jag testa lite vad som passar i ett mindre format. På senare tid har jag mest jobbat på större dukar som den här.


Ni har väl inte missat att följa mig på Instagram? Där kommer allt från skisser, familjeliv, filmer av processen, inredningsprojekt, trädgårdsdesign och mitt andra jobb. Men framför allt lite inspiration i vardagen. Klicka på länken så hittar du mig. Delar en gammal film därifrån.


Ha en finfin dag!!

JHL

35 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page