top of page

Inköpt av Söderhamns kommun

Under hösten blev det klart att Söderhamns kommun köpt mitt konstverk Play. Jag hade tänkt att vänta med nyheten tills jag visste var den sedan ska hänga, men det är ännu inte bestämt. Så jag vänder på det och ber alla mina fina vänner, nära och kära, bekanta och annat löst folk från Söderhamn att hålla utkik efter verket och när det dyker upp så får ni hojta till! Kanske ger det också ett tillfälle att upptäcka nya favvosar från kommunens konstsamling.

Jag känner mig otroligt hedrad och glad och det ska bli så kul att få se verket i dess nya miljö, sen när det kommer på plats.


Play - Universumet inuti, den livsviktiga leken där livets alla delar får plats. Min minsting Isa har fått agera modell tillsammans med katterna Totoro och Chibi. Övrigt lämnar jag utan kommentar, detaljer och symboler ligger i betraktarens öga. Målad i olja. Det är en av mina tavlor som blev utvalda till Konstkrafts sommarsalong 2023.


7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments